april 9, 2013

PLan 3

Prå-li-å-hør-hær!

PLan-T tager hjem til Aarhus

 

PLan T tager igen i år chancen i en ny del af Danmark, Aarhus! Vi skal sprænge rammerne for det typiske PLankursus og opsøge læringen ude i den virkelige verden. Vi skal rykke os hver dag. Det betyder ikke gnavende vandrestøvler, men det betyder at vi skal derhen hvor du lærer mest og får rykket dine grænser.

I stedet for at opfinde ledelsesmetoder på en mark, skal vi møde de mennesker, der leder hver eneste dag. I stedet for at sove i et kitkat telt, skal vi sove der, hvor det gir’ mening – fra hængekøjer i skoven til spændende steder i centrum af en storby. Og i stedet for at slå rødder, skal vi rejse. Vi går på opdagelse i vores omgivelser, skifter skolebænken ud med letbanen og din trætte spejderhytte ud med de fantastiske Mols Bjerge. Sammen med din patrulje vil du tilbringe efterårsferien med de rammer og muligheder, der skal til for at du bliver en bedre leder og knytter bånd for livet. Sammen træffer i beslutninger om alt fra dagens trangia-menu til de vilde oplevelser der rykker jer som patrulje.

Hold kæft hvor bli’r du klog!

Tag på PLan T, hvis du savner nye oplevelser og udfordringer i dit spejderliv. Kom med på et bevægende kursus, der flytter dig både fysisk og mentalt, fra storbyjungle til skovens dybe ro, fra store oplevelser til refleksioner og eftertanke.

#PLanTSpejder