februar 22, 2013

Tidligere kurser

2015 – B.Ø.S. og F.I.S kæmpede imens S.P.A.T. forsøgte at stoppe dem  – PLan 0+3

I år 2015 var der fokus på kampen mellem grøntsager og kød – for hvem skulle have ret? Hvad lavedePLan T Fredag-42 Salsa Sanne fra Baconfrit Økologisk Samfund egentligt sammen med slagteren fra Fransk Internationalt Slagteriforbund? Kunne de to politimænd Lund & Lund fra SpecialPolitietsAktionsTeam
opklare sagerne? Igennem ugen blev der dykket i røgdykkerbaner, sejlet på tømmerflåder, bygget blider som skød med ild og meget mere.
Alt blev afsløret – og det hele sluttede naturligvis med et brag af en banket fredag aften.

 


 

2014 – G.E.N.I afholdt deres årlige opfinderfestival, men en skummel sabotør forsøgte at ødelægge alt og alle  – PLan 1+3

I år 2014 blev årets PLan T kursus skudt igang med skøre opfindertyper og gakkede forskere. Den fjollede opfindertype Inger Hammerick og den velklædte Jenna McYouth stod i spidsen for spejderne.

Den maskerede sabo20141017-DSC05067 (Medium)tør luskede omkring alt imens spejderne ihærdigt  arbejdede med at opfinde nye, skøre tiltag for at forbedre verden.  Samtidig forsøgte de at finde nye områder, hvor verdens unge kunne have  gavn af alle disse lækre opfindelser.

Ved fælles hjælp lykkedes det for spejderne at afsløre den maskerede  sabbotør og sikre den fremtidige overlevelse af opfinderfestivalen. Hele  ugen blev derfor afsluttet i festligt lag, hvor der blev skruet op for guldet  og danset til den lyse morgen.


2013 – Tropicana Resort’s dunkende sambarytmer og listige bombemænd måtte ikke overgå til stormogulen Olec Gark   – PLan 1+3

plan_t 332

I år 2013 lavede teamet bag PLan T årets største PLankursus med hele 140 kursister. De var alle hidkaldt til det sprudlende tropeparadis Tropicana Resorts på den tropiske ø Tropicana. Her holdt den farverige lokalbefolkning til med Mama Okay og Papa Okay i spidsen.

Ulykkeligvis ville den grådige, russiske forretningsmogul Olec Gark overtage denne skønne ø og omdanne det til sin egen, private golfbane. Olec Gark forsøgte igennem hele ugen at fordrive øboerne. Til sidst går det så vidt, at han vil sprænge en kæmpe sygdomsbombe, for at slå alle på øen ihjel.

Ved fælles hjælp lykkedes det de hidkaldte spejdere at afmontere bomben og fordrive Olec Gark fra Tropicana, så de farverige øboere igen kan nyde deres tilværelse på den palmebesatte og strandfyldte tropeø.

 


2012 – Firmaet Inc. – Kæmp for bevarelsen af gøglere, tamburiner og sære små mænd med overskæg – PLan 1+3

SONY DSC

I 2012 tog kursisterne på PLan T med til en lille landsby i Østeuropa, hvor fredelige kæmpe-radisse dyrkende bønder og bryllupsfejrende sigøjnere stod over for det altdominerende Firmaet Inc.

Firmaet Inc. har store planer for området omkring den fredelige landsby, hvor de har fundet store uranreserver. For Vladimira Putina, Firmaet Inc.’s skumle leder, er der ingen grænser for, hvor skruppelløse og modbydelige Firmaet Inc. kan tillade sig at være i deres forsøg på at franarre bønderne deres land og fordrive sigøjnerne. Med hjælp fra agentbureauet Secret Operation Watchdog Service, S.O.W.S., og aktivistgruppen De AntiNukleare Globetrotter, D.A.N.G., tager deltagerne kampen op mod firmaets metoder. De opdager at Firmaet Inc. har solgt radioaktivt vand som supergødning til de intet anende bønders marker. Herefter går jagten på den ukendte mellemmand,

en farlig mand, der ikke ser det som et problem at stikke ild til de lokale gårde for at skjule belastende beviser. I en endelig koordineret mission mellem S.O.W.S. og D.A.N.G. anholdes Vladimira Putina, Firmaet Inc. fordrives og landsbyen og sigøjnerne kan fejre det store bryllup firmaets hærgen så længe havde udskudt.


 2011 – Filiyon Gong – Landet der har alt – PLan 1 + 3

fredag21

I 2011 foregik Plan Thurøbund i landet Filliyonggon. Her herskede den tilsyneladende  gode og velmenende kejser Ding Dong Dill.
Under overfladen var sandheden en ganske anden. Kejser Ding Dong Dill regerede sit land med benhård diktatur. Intet forbigik hans opmærksomhed, og der blev slået hårdt ned på dem, der stak ud. Han tvang sin befolkning til at gå i kaffesække og arbejde fra tidlig morgen til sen aften, og hvis ikke arbejdet blev gjort godt nok så – ja… så blev man ført bort af Ding Dong Dills håndlangere.
Men ikke alle slog sig til tåls med dette. Modstandsbevægelsen, Sparkling Zebras, bekæmpede regiment med alle midler, lavede sabotage og spredte budskabet om en bedre verden. De fik allieret sig med plankursisterne i et sidste attentatforsøg, og fik sat en definitivt stopper for kejser Ding Dong Dill og hans styreform.


 2010 – PLanet Tours – Jordomrejse på den fede måde! – PLan 3

tirsdag19

I 2010 skulle en flok unge mennsker på den fedeste jordomrejse! Desværre blev deres bus kapret, og de måtte finde et alternativt ly. Lige i nærheden lå heldigvis det lille samfund Thurø, hvor flere hyggelige mennesker lukkede dem ind.
I løbet af ugen lærte de alle disse mennesker at kende; homoparret Ricky og Jim, luderne, professoren, den universitets uddannede Khalid, der ejede en grøntsags bod, Mia, Præsten og byens to bumser.
Alle havde de deres problemer, men værst var borgmesteren, der stjal alle byens penge til at bygge en statue.


 2009 – F.U.S.K – Fagforeningen for Utrolige Superhelte -mænd og -Kvinder – PLan 1

tirsdag11Mogens Fuskstrup har stiftet en fagforening for super helte. På overfladen meget fint, men det viser sig hurtigt at noget er galt. Reglerne bliver strammet ud over alle grænser, og super heltene kan snart ikke være super-agtige længere.
Heldigvis hjælper spejderne til, og får bekæmpet Mogens, og hans kumpaner.

 

 


2008 – D.A.N.S – Dansk Atomar Nuklear Selskab – PLan 1 + 3

Året hvor vi første gang afholdte et PLan 1 og 3 samme sted.

tirsdag21

HF/Thurøhave er et idyllisk sted, hvor alle lever i fred og fordragelighed. I midlertidig er der fundet et stort tungtvandsdepot under Hf/Thurøhave. Dette har fået en af beboerne i haveforeningen (Falske Finn) til at sælge sit havelod til Dansk Atomar Nuklear Selskab(D.A.N.S.) ledet af den griske Beate Bossen, der ikke skyr nogle midler for at få sin vilje igennem. Ø boerne danner Rainbow Warriors ledet af Pastel Poul og kursisterne tilbydes et havelod til at dække over, at de i virkeligheden skal hjælpe i kampen mod D.A.N.S. Pastel Poul kidnappes og nu er gode råd dyre!

PLan 3 må gå under jorden og PLan 1 må kæmpe for at finde frem til Pastel Poul og fjerne D.A.N.S. fra HF/Thurøhave. Beate Bossen og D.A.N.S jages på porten og HF/Thurøhave bliver igen fredens sted!


 2007 – Diamonds – PLan 2

SONY DSCI Sydamerikas jungle hersker Diamantkartellet, og de har brug for nye diamant-kurerer. Kun de dygtigste og skrappeste er gode nok! Bossen er en hård arbejdsgiver og vild med bling-bling.
I midlertidig bliver hans største diamant stjålet og kursisterne må bygge alarmsystem og planlægge et indbrud for at stille Bossen tilfreds. Kursisterne får dog Bossens sande ansigt at se, da han på aller groveste vis svindler sig til sejr i det prestigefyldte løb Monaco-Rallyet! Kursisterne gør oprør og overtager selv diamantkartellet! – Nu har de magten i Diamantkartellet!


 2006 – Ninja – Plan 2

Kursisterne var inviteret til at hjælpe de lokale japanere ved byen ned til søen med at overkomme Kejser Mings utroligeSONY DSC overherredømme, hvor han blandt andet beordrede alle i seng kl.19.00, forbød lejrkærester og hyldede sig selv gennem hele ugen!
Heldigvis kontakter Ninjaerne kursisterne i nattens muld og mørke og sammen begynder de at kæmpe mod Kejser Ming. Kejser Ming lugtede dog lugten og stak af med alle pengene. Nu kunne kun kursisterne redde de lokale!

 


 2005 – Agentakademiet – PLan 2

fredag02Et helt nyt team – et helt nyt kursus! Året hvor PLan Thurøbund opstod! Kursisterne blev gennem en hæsblæsende uge trænet i alle tænkelige agentfærdigheder. Om aftenen blev der afholdt casino-aften med lancier og så blev skurken naturligvis fanget!