februar 22, 2013

Om kurset

PLus T er det fedeste PLus-start kursus for dig som er klar på personlig udvikling, stærke venskaber og en hæsblæsende uge 42.

PLus T udspringer af PLan T-kurset som i mange år har skabt klassiske PLan-kurser for unge spejdere. Bag kurset står et ungt team, sprængfyldt med energi og viljen til at lave et topklasse PLus-kursus, men også med mange års erfaring med at lave PLan. I 2004 startede vi som PLan Thurøbund, men med tiden voksede vi og flyttede så fra Thurøbund til Stevninghus, hvor vi i flere år afholdte dobbeltkursus med både PLan 1 og PLan 3. I 2017 vendte vi det hele på hovedet, hev teltpløkkerne op og rykkede til Sjælland, hvor vi gennemførte et bevægeligt kursus. I 2018 gentog vi succesen på en tur fra Århus til Mols Bjerge, en tur fra storby til storslået natur og en tur gennem kursisternes spejdereventyr. I 2019 gik turen til Fyn, hvor vi bevægede os fra Odense gennem den fine, fynske natur for at ende på spejdercenteret Port Arthur. Da PLan-kurset i 2020 ikke blev til noget, reviderede vi planerne og besluttede os for at skabe et helt nyt format med mere personlig udvikling, grænsesøgning og vilde aktiviteter! I år går turen til Silkeborg og ikke mindst det fantastiske område byen er omgivet af, både til lands og til vands.

Kursister på PLus T kommer til at kaste sig ud i fede oplevelser alene og sammen i patruljer, hvor  din bevidsthed i forhold til sin egen rolle i spejdergruppen derhjemme og i det bredere spejderarbejde vil blive reflekteret og styrket. Vi møder kursisterne i øjenhøjde og faciliterer aktiviterne og kurset på en møde, hvor den enkelte kursist vil komme ud af komfortzonen og møde både modvind og medvind på helt nye måder.

På PLus-T er du garanteret en uge, hvor du ikke sidder stille men derimod får mod på meget mere af hvad spejderverden kan byde på af fysiske udfordringer, personlig udvikling og ikke mindst sammentømrede venskaber!

Om PLus

Kurser for seniorspejdere i alderen 16-23 år. Kurserne afholdes i uge 42 (efterårsferien). Kurserne er for dig, der gerne vil udbygge dit kendskab til spejderværdierne og lave vildt seniorspejd sammen med en masse nye venner fra nær og fjern, samt din egen Klan.